läderfett skinnjacka

Läderfett för skinnkläder, skor, stövlar och segerstorpshundar.se på rikligt med läderfett och låt det torka in. Torka sedan bort segerstorpshundar.se till segerstorpshundar.se fr&ari. Jag har en gammal skinnjacka från svenska arme'n. Den är i riktigt Precis som det var nån i tråden som skrev så ska du använda läderfett. Köp Gold Quality - Läderfett 50ml för bara 65,00 kr. Köp på Trendhim och få fri frakt.

Läderfett skinnjacka Video

Läderfett skinnjacka - måste vara

För att vårda skinnet på bästa sätt, jämför det med ditt ansikte. Galltvålen innehåller endast naturliga ämnen. Glöm inte, att jackan även ändrar karaktär med åren. Vi behöver din e-postadress E-postadressen är ogiltig. Hur man byter en diskmaskin 0 0. En av de bästa läderprodukterna på marknaden, tillverkad i Danmark efter gammalt originalrecept.

Läderfett skinnjacka - har

Knepet gäller endast för svarta skinnjackor då skokrämen förändrar lädrets färg, även om du använder dig av ofärgad skokräm. Oxgallan som den också innehåller gör att tvålen är så effektiv på olja och feta fläckar eftersom gallan är naturens eget sätt att bryta ner fett. Går det bra med hudkräm, typ Helosan eller nåt? Läderoljans PH-värdet ligger nära lädrets egna så det mjukgör lädret och ger det längre livslängd. Skinn och läder blir bara vackrare med åren. På så sätt hålls det mjukt och fint i många år. Ursprungligen postat av Sereena.